Blog

Az antioxidánsokról röviden

Az antioxidánsokról röviden 682 1024 Happy Apples

Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek semlegesítő funkciójuk révén megvédik a szervezetünket a különböző káros hatások során keletkező nem kívánatos anyagoktól, a szabadgyököktől.

Újulj meg velünk egy év alatt!

Újulj meg velünk egy év alatt! 1024 683 Happy Apples

Minden hónapban csupán egyetlen apró változtatással megváltoztathatod az életed: ha ezeket követed, jövő ilyenkor garantáltan egy egészségesebb és boldogabb önmagad néz majd vissza rád a tükörből!

Kényszerbetegség gyermekkorban – 2. rész

Kényszerbetegség gyermekkorban – 2. rész 1024 683 Happy Apples

A PANDAS a gyermekkori neuropszichiátriai kórképek medicinális modelljeként vonult be az irodalomba és új terápiás lehetőségeket adott a pszichiátriai kórképek…

Kényszerbetegség gyermekkorban – 1. rész

Kényszerbetegség gyermekkorban – 1. rész 1024 722 Happy Apples

A betegséget a mindennapi tevékenységet jelentős mértékben megzavaró kényszergondolatok és kényszercselekvések fennállása jellemzi.

Táplálkozás és diabetes

Táplálkozás és diabetes 768 1024 Happy Apples

A diabetes mellitus olyan anyagcsere-betegség, amelynek központjában a szénhidrát-anyagcsere zavara áll, de a betegség érinti a zsír- és a fehérje anyagcserét is.

Mik azok a polifenolok?

Mik azok a polifenolok? 1024 683 Happy Apples

Elégtelen polifenol ellátottság mellett gyakrabban alakulnak ki szív- és érrendszeri problémák, rosszindulatú daganatok, légzőszervi betegségek.

Az elhízás

Az elhízás 683 1024 Happy Apples

Szerző: Erdei Gergő, dietetikus A túlsúly és az elhízás olyan rendellenes zsírfelhalmozódás a szervezetben, ami az egészségre ártalmas. A BMI-indexszel kategorizáljuk, amely a testsúly és a méterben…

[contact-form-7 404 "Not Found"]